Smještaj

Dragi sudionici konferencije,

izdvojili smo poveznice na smještajne opcije u Osijeku i okolici kako bi vaš boravak tijekom konferencije bio što ugodniji. Na poveznicama možete pronaći detaljne informacije o svim vrstama smještaja, turističkim atrakcijama i događanjima kao i o gastronomiji i prirodnim ljepotama Osijeka i Baranje. Bez obzira na vaše preferencije i budžet, vjerujemo da ćete pronaći idealan smještaj koji će odgovarati vašim potrebama.

Osijek

Hoteli (tzosijek.hr)

Pansioni i prenoćišta (tzosijek.hr)

Apartmani i sobe (tzosijek.hr)

 

Osijek je administrativno središte Osječko-baranjske županije i četvrti po veličini grad u Hrvatskoj smješten na desnoj obali rijeke Drave. Poznat je po svojoj bogatoj kulturnoj baštini, povijesnim građevinama i živopisnoj Tvrđi – staroj baroknoj utvrdi koja je danas središte kulturnih i društvenih događanja. U gradu se nalaze brojni parkovi i jedno od najdužih šetališta u Hrvatskoj – Promenada uz rijeku Dravu. Osim toga, u Osijeku možete uživati uz raznovrsne gastronomske delicije.

 

Baranja

https://tzbaranje.hr/smjestaj/

Smještaj – Općina Kneževi Vinogradi (knezevi-vinogradi.hr)

Baranja je regija poznata po svojoj netaknutoj prirodi, vinskim cestama i tradicionalnoj kuhinji. Smještena između rijeka Drave i Dunava, Baranja nudi brojne mogućnosti za ljubitelje prirode, uključujući posjete Kopačkom ritu – jednom od najvećih močvarnih područja u Europi. Osim po prirodnim ljepotama, Baranja je poznata po svojim vinarijama gdje možete uživati u degustaciji često nagrađivanih vrhunskih vina.

Posebna ponuda

Sudionici konferencije, u razdoblju od 25.9.2024. do 31.12.2024. ostvaruju pravo na popust za korištenje smještajnih jedinica i svih popratnih sadržaja na imanju Dvori 1882 https://dvori1882.hr/.

Od popratnih sadržaja na raspolaganju su zimska kuhinja s blagovaonicom (tzv. „Štala“), finska sauna za 4 osobe, natkrivena grijana terasa opremljena krušnom peći, roštiljem i ognjištima za kotliće te klupama i stolovima za 60 ljudi. Također, u sklopu imanja Dvori 1882 se nalazi bazen veličine 4 × 8 m i dječje igralište.

Smještajne jedinice Dvora 1882 nalaze se u mirnom, šarmantnom, selu Karanac. Idealne su za one koji se žele odmaknuti od gradske vreve kako bi uživali u bogatoj gastronomskoj i vinskoj ponudi koja odiše tradicijom i kvalitetom.

Ukoliko trebate mjesto za opuštanje, za obilježavanje vama bitnih događaja, za organizaciju team building-a ili jednostavno želite iskusiti Baranju budite slobodni kontaktirati nas (https://dvori1882.hr/kontakt/) radi dogovora oko rezervacije smještaja i korištenja popratnih sadržaja.

Želimo vam ugodan boravak i uspješnu konferenciju!